The girl who went crazy

Oliver berättade om ett ställe en bit härifrån som håller på med uppfödning/betäckning. Ägarna, ett par, är helt störda i huvudet, vilket Alex också har berättat eftersom att hon jobbar där och får stå ut med deras fasoner dagligen.

Hon tar hand om hingstarna helt själv, och dom ska alltid se perfekta ut annars får hon skäll. 8 börjar hon varje morgon och slutar när allt jobb är klart. Ibland jobbar hon 12 timmar på en dag och tar aldrig mer än 30min paus!


Tur att Alex har oss på Flowerhill att fly till :)


"Cheferna" uppskattar verkligen inte allt jobb hon lägger ner och hittar alltid nya saker att klaga på. "Du är 5 min sen!", "Du har inte kratsat hovarna på hästen efter att den har varit i ridhuset", osv. och göra världens största sak av absolut ingenting.

Det som Oliver berättade var i alla fall om en ung tjej, ungefär i min ålder, som jobbade där för några år sen och var där i fyra år. Hon blev helt skruvad i huvudet av all skit hon fick ta att hon tillslut började vakna upp mitt i natten i panikattacker och åka till stallet och börja jobba.

Hon visste inte själv att hon gjorde det, men ibland kom ägarna till stallet och grinden var öppen och hästarna ute i sina hagar. Dom trodde att det var någon som jävlades med dom, och började fundera på grannar eller ovänner som skulle kunna ha gjort det.

När det fortsatte hända ca.1-2 gånger i månaden satte dom tillslut upp övervakningskameror och fick reda på vem det var. Helt sjukt, eller hur? Hon visste som sagt inte själv vad hon gjorde.


Antar att man kan bli galen på många olika sätt här på Irland.


Puss,

WilmaVictoria-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0