No riding today

Vilket jäkla väder vi har haft!! Det har blåst och tokregnat konstant, så vi red inget idag. Vi började med att ensilaga som vanligt, och sen käkade vi frukost. Efter det tog vi ut alla hästarna som var på hunt igår till hagar och sen städa vi ur garaget med tvångsspiltan från allt hästhår som har blivit när han klippt hästarna där. Ja, alltså han klipper dom inte i spiltan, men bredvid. Och så gick vi med lite spån till Oliver som mockade. :)

Sen tog vi in hästarna och tvättade dom och satte på dom svettäcken så fick dom torka i boxen. Dom var bara ute typ en timme eller något, för det var (är) ju så dåligt väder!! :(

Jag o Rebecca lunchade makaroner och falukorv medans veterinären var här och sydde Del. Han var med på hunt igår och gjorde sönder höger bakben. 20 stygn beövdes!!!
Oliver bad oss komma ut med kaffe och cigg efter ett tag, haha, så vi mockade Dels box jättebra sen och ensilagade vi hästarna tidigt och sopade. Och täckade på hästarna som bara hade svettäcken såklart. :)


Oliver verkar vara lite trött på huntingen nu, och nu är dessutom allt inställt i helgen pga väder och dålig mark... Han tycker inte att det är värt att ha folk som inte kan rida hans hästar på hunten eftersom att hans hästar bara skadar sig. Detta var Dels första hunt sen hans skada på höger framben... :( Stackare!!!

Vi har tillbringat mkt tid i The Den idag med kaffe och tekoppar - och blöta kläder!

Hoppas på bättre väder imårrn :).


WilmaVictoria-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0