Muck out - Work out - Chill out !

Då var det december igen då, men ingen skillnad här för det inte!

Eller lite, snart i alla fall, för Oliver ska fixa en julgran som vi ska få pynta sa han :D. Innan torsdag ska den vara här, för på torsdag är det dinnerparty här på Flowerhill! Det är ca 30 pers som kommer, och det är folk med sina hästar inhyrda här och lite folk från huntklubben. Jag, Rebecca och några fler tjejer ska servera välkomstdrinkar och minga runt och vara trevliga typ. Oliver tror tydligen att dinnerpartykläder är det första vi tänkte på att packa med när vi åkte hit till skogen... (Det var det inte!)

Idag har det pissregnat mest hela dagen, så vi har lagt den mesta tiden på mockningen. Vi har även smort alla typ 35 tränsen och runt 12 sadlar idag, och vi använde nästan en liter olja!! Helt sjukt..

Vi lagade lite riktig lunch idag innan vi smorde sadlarna eftersom att vi hade massor med tid. Det blev pasta med tomat/paprika/tonfisk-sås. Asgrymt! Förutom att tomatsåsen som lixom var basen smakade bajsäckligt.

Vi pratade med kontorstanten idag om vad vi ska göra nu för att kunna få våra irländska bankkort, och vi måste gå till socialtjänsten och få något "nummer". Vet inte vad det är till för, men vi ska tydligen ha sånna. Typ irländska personnummer? Vi ska ha med oss varsit brev/intyg på att vi jobbar här med Olivers underskrift på, och en räkning härifrån som visar att vi bor här med honom. Sen när dom vet att vi är riktiga personer och inte ska öppna falska bankkonton för att råna hela Irland så får vi öppna bankkonton :). Tror att Theresa ska ta oss dit imårrn.

När vi var klara med alla träns och saker gick vi in och bytte om, och sen gick vi på en liten halvpowerwalk i 45 minuter. Vi vände för att uggsen jag använde läckte in stenar vilket inte var så skönt, och sen ville vi inte gå ut igen på de smala, slingriga vägarna för det var så himla mörkt!!

Nu (18.21) har vi precis duschat och ska gå ner och äta lite middag och frysa lite.

Vi ska försöka hitta Oliver och tjata på honom att Rebecca ska få "köra upp" för honom så han kan inludera henne i bilförsökringen. Då kan vi äntligen börja ta oss iväg på egen hand på eftermiddagarna och inte vara så himla fast här!! Asnajs :)

Jag o Rebecca ska försöka kolla på julkalendern online. Fast inte årets, utan någon gammal och bra. Julens hjältar, Trolltider och Sunes Jul har vi siktat in oss på, men bara ett avsnitt per dag såklart!! ;)

Nu: Mat ju!

Puss,

WilmaVictoria -


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0