Girls night out

2009-11-23
12:24:25

Gud vad skönt det var att byta miljö ett tag! Komma bort från hästhår, ridbyxor, Olivers röst och alla pygmésopar! Lisa körde oss till Roma, ett ställe i Portumna där vi käkade hamburgare och pommes tills vi var sprängmätta. Det var samma ställe osm vi käkade pizza på med Oliver. Efter det kärde vi till puben, en av de fjorton stycken på samma gata typ, och satt där och pratade ett tag. Eftersom att det var lördag så strömmade det in folk efter ett tag, och när vi knappt kunde höra varann längre så gick vi igen, haha.
EN sak vi la märke till när vi kollade på flaskorna i baren var att dom gillar att döpa hästar efter vad dom dricker. Vi lyckades hitta Paddy, Hennesey och Jameson!

När vi gick svängde vi förbi en pizzeria och köpte pizza tills Lisas man. (Pepperoni, annanas, bacon, och såklart - extra cheese! Ganska udda pizza om jag ska vara ärlig...)

Vi tog med oss den och körde hem till Lisa där vi kollade på Änglar och Demoner med henne och hennes man. Hon har en jättesöt liten hund, Daisy, och två katter varav en bara är några veckor gammal. Så himla söööt! :D
Rebecca somnade på min axel innan helva filmen var slut ens, men vi andra kollade klart och sen körde Lisa hem oss så vi var hemma till 11 med ny energi!

Vi är välkomna över och titta på film när vi vill, haha! Dom är så gulliga :).
Dom hade huuuuuuur mkt DVDer som helst, så vi lånade med oss några hem som vi kan titta på när vi inte orkar åka över till dom. Jättelitet men jättegulligt hus har dom iaf! :)

Puss,

WilmaVictoria-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0